11.11.2013

Ihana uusi lattia. Hyvästi betonipöly!


Etsimme pitkään täydellistä laattaa verannan ja eteisen lattiaan. Eipä löytynyt ikinä sitä oikeaa, joten aloimme etsimään muita vaihtoehtoja. Ja nyt lattissa komeilee valkoinen mattapintainen Weberin Casa Design-lattiapinnoite, joka tuli vielä edullisemmaksi kuin ne laatat joita olimme katselleet. Jesh! Nyt muiden pintojen kimppuun!

3 kommenttia:

 1. Oo, olen juuri ihastellut samaista tuotetta. Oliko haastavaa laittaa se? Eli onnistuuko ihan ilman ammattiväkeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin olimme ajatelleet laittaa lattiapinnoitteen kokonaan itse, sillä Weberin sivuilla on hyvät ohjeet, eikä homma vaikuttanut kovin monimutkaiselta. Mutta toisin kävi :) Ammattimiehet tekivät pohjatyöt, eli hioivat betonilattian. Ja levittivät tasoitteen (lattialämmitys pitää muistaa ottaa pois päältä). Tasoite pitää muistaa myös sekoittaa todella kunnolla, ettei lattiaan jää "kivimäisiä" paakkuja. Levitimme itse pinnoitteen ja laitoimme sen kahteen kertaan, jotta pinnasta tuli mahdollisimman kestävä. Lattiassamme on valkoinen tasoite, mutta se ei ole ihan kirkkaanvalkoinen (kuten weberin kuvissa) vaan hiukan harmahtavanvalkoinen, kaunis silti. Suosittelen!

   Poista
 2. Upean näköistä! Meilläkin olisi ensi kesänä tarkoitus laittaa nykyinen betonilattia uusiksi. Mutta ehkä käytämme myös ammattimiestä lattian tekemiseen :)
  Näyttää ikäänkuin lattianne olisi maalattu, se on niin tasainen. Oliko tuote sellaista että sitä pystyy telalla levittämään vai minkälainen työväline teillä oli käytössä?

  VastaaPoista